Topsporter Gijs Esders maakt gebruik van voorouderlijk werk om zijn prestatie te verbeteren

Topsporter Gijs Esders maakt gebruik van voorouderlijk werk om zijn prestatie te verbeteren

Steeds meer sporters maken gebruik van een sportpsycholoog. Gijs Esders besloot het over een andere boeg te gooien.
Je kan als mens de stress reacties ervaren van de trauma’s die opgelopen zijn van onze voorouders. Het was voor mij als coach niet gek dat Gijs verschillende blokkades had rondom zijn sport prestatie die mogelijk te herleiden waren naar de trauma’s van zijn voorouders. Tijdens een sessie voorouderlijk werk konden we deze trauma’s in kaart brengen om ze vervolgens te doorleven.

Hieronder kan je zijn verhaal lezen:

Als topsporter bouw je spanning op richting grote wedstrijden. Met deze spanning komt ook letterlijke spierspanning kijken. Ik accepteerde deze volledig. Onderdeel van topsport in mijn beleving. Tot ik in contact kwam met Mark. Mark liet mij inzien dat de spanning die ik beschreef niet alleen veroorzaakt werd door ‘wedstrijdspanning’, maar dat hier een diepere lading aan ten grondslag kon liggen. De vragen die Mark stelde waren persoonlijk, confronterend en reflecterend.

Vervolgens na de intake heb ik mogen ervaren dat Mark zijn gave is een bijzondere is. Tijdens de sessie is er veel emotie vrij gemaakt met als gevolg dat de fysieke spanning die ervaarde rond mijn middenrif volledig verdwenen is. Een enorme verlichting! De opgebouwde emotionele lading heeft ruimte gemaakt voor helderheid en begrip.

Ik ben ontzettend blij dat een voorouderlijke sessie mij zoveel inzicht en verlichting heeft gegeven. Ik moedig iedereen aan die er over nadenkt om een voorouderlijke werksessie te ervaren; welk stuk van jouw voorouders leeft nog in jou?

Schaatsen.nl wijdde een artikel aan mijn voorouderlijke werksessie.

Topsportcarrière van Gijs Esders te danken aan voorouders?

Via onderstaande link kan je het hele verhaal lezen: Lees nu! 

 

Mocht je na het lezen geïnteresseerd zijn in een sessie, kijk dan snel op de pagina voor meer informatie.

Mark Schadenberg

Het bericht Topsporter Gijs Esders maakt gebruik van voorouderlijk werk om zijn prestatie te verbeteren verscheen eerst op Mark Schadenberg.

https://www.markschadenberg.com/blog/

Share this post

Geef een reactie


Secured By miniOrange