Slaap.cadamy: de nieuwe online leeromgeving voor slaap

Slaap.cadamy: de nieuwe online leeromgeving voor slaap


Slaap.cadamy

Na vele jaren te hebben gewerkt als coach en slaapexpert, vond Mark Schadenberg het tijd om zijn invloed verder uit te breiden en nog meer mensen te helpen van hun slaapproblemen af te komen. Samen met compagnon Eline Heeres richt hij dan ook de Slaap.cadamy op. Een online e-course platform waar mensen met slaapproblemen terecht kunnen voor workshops en cursussen die helpen hun slaappatronen te verbeteren.

Online cursussen

‘Online is het waar je de mensen kunt bereiken, ook als het gaat om slaap. Juist wanneer die slaap niet gevat kan worden, gaan mensen massaal online op zoek naar oplossingen voor hun slaapprobleem. Met Slaap.cadamy bieden wij challenges, cursussen en programma’s aan die draaien om het verbeteren van de leefkwaliteit door te werken aan slaappatronen’, aldus Mark. De eerste cursussen starten in mei en de inschrijvingen hiervoor starten volgende week.

Slaaproutine Challenge

De Slaap.cadamy trapt af met een online challenge voor het verbeteren van onze slaaproutine. Gedurende 1 week volgen deelnemers een programma met oefeningen, challenges, achtergrondinformatie en ga zo maar door. De challenge dient als dé motivatie voor het aanpakken van de slaaproutine om zo ook in de toekomst te kunnen bouwen aan betere slaapgewoonten.

Slaapcadamy

Het bericht Slaap.cadamy: de nieuwe online leeromgeving voor slaap verscheen eerst op Mark Schadenberg.

https://www.markschadenberg.com/blog/

Share this post

Geef een reactie


Secured By miniOrange